House, steeds groter

• Huis, in omvang toeneemt

House, steeds groter

De drie verdiepingen woonplaats White Witte Huis ontworpen RIGI Design in de oude steegje in Shanghai, China.

De stad heeft veel soortgelijke gebouwen, ze zijn niet nieuw, en is gelegen in een eerder opgebouwde blokken die de herinnering aan deze plaats te houden.

Het oorspronkelijke gebouw werd in 1947 voltooid, had het een bevolking van 5, 5 meter breed en 15 meter diep. De structuur ligt op het zuiden en heeft ingangen aan beide zijden. Als gevolg van de complexe lay-out en een grote diepte van interieurverlichting was slecht, als gevolg van de benodigde reparaties en een optimale architectonische oplossing. Dakraam en trappen werd het centrum van de residentie, opnieuw formatteren van de gehele ruimtelijke logica van dit gebouw. Geperforeerd staal stair zenden licht, trap naar boven gerichte rond patio verlicht op de eerste verdieping, een verticaal aanbrengen van de behuizing rondom de lichtbron.

Na de reconstructie van de oorspronkelijke binnenplaats geïsoleerd een nieuwe overeenkomst met de drie verdiepingen tellende volume. Op het grondgebied van de rechtbank liet een gat om een ​​boom te planten in het voorjaar die zal groeien, samen met de kinderen die hier wonen. de beweging van de tijd een essentieel onderdeel van het ontwerp.

Het lagere niveau woonkamer, eetkamer en keuken maakte een gemeenschappelijke ruimte waar de familie het grootste deel van hun tijd samen. Wandmeubel, genaamd de "board leven" kan worden ingericht met een scala aan accessoires, afhankelijk van de eerste levensbehoeften. Dus het leven zelf wordt de maker van de stijl. Op de tweede verdieping en de kluis deur verborgen achter de muur, biedt een gezellige familie nest.

Residence is zeer aantrekkelijk voor kinderen, die ook een creatieve doel van de architecten: om het kind de ruimte te geven, kunt u meer informatie over onze veranderende wereld te leren.

Going up de stalen trappen, kunt u de aangepaste dakramen, verticale ramen en verlichting heldere open ruimte te zien. Dit gebied is de meeste veranderingen ondergaan. De master bedroom is links van de oorspronkelijke structuur van het gebouw, een kleedkamer en toilet worden gecombineerd in een enkele eenheid, de oprichting van nieuwe schakels in de oorspronkelijke ruimte.

Het huis - een speciale container voor het gezin, waar de ontwikkeling, op te slaan ervaring en gekoesterde hoop van de bewoners zorgvuldig te richten.

House, steeds groter House, steeds groter House, steeds groter House, steeds groter House, steeds groter House, steeds groter House, steeds groter House, steeds groter House, steeds groter House, steeds groter House, steeds groter House, steeds groter House, steeds groter House, steeds groter House, steeds groter House, steeds groter House, steeds groter House, steeds groter House, steeds groter House, steeds groter House, steeds groter House, steeds groter House, steeds groter House, steeds groter House, steeds groter House, steeds groter